Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Filled Under:

Πάτρα: Εγκλωβίστηκαν μάνα και παιδί στο Δρέπανο - Απεγκλωβισμοί στο Ρίο

Απεγκλωβίστηκαν από την ΕΜΑΚ η μητέρα και το παιδί που είχαν εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητό τους νωρίς το πρωί της Κυριακής, στην περιοχή του Δρεπάνου...
Μητέρα και παιδί μεταφέρθηκαν σώοι σε ασφαλές σημείο.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει από το βράδυ του Σαββάτου τα Ιόνια νησιά και τη Δυτική Ελλάδα, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τις κατά τόπους καταιγίδες και τους ισχυρούς ανέμους, έχει προκαλέσει προβλήματα και στην Πάτρα, κυρίως στις παραλιακές περιοχές.

Μέχρι τώρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει χρειαστεί να επέμβει στην οδό Ποσειδώνος στο Ρίο, για να κόψει ένα δέντρο που έπεσε από τον αέρα, ενώ και δύο φορές χρειάστηκε να απεγκλωβίσει άτομα που είχαν παγιδευτεί μέσα στα αυτοκίνητά τους, καθώς η θάλασσα έχει «βγει» 50 μέτρα έξω και έχει καλύψει το δρόμο.

Αυτή την ώρα γίνεται κλιμάκιο της ΕΜΑΚ επεμβαίνει σε εγκλωβισμό μητέρας και παιδιού, μέσα σε αυτοκίνητο, στην παραλία του Δρεπάνου, όπου και εκεί, λόγω των ισχυρών ανέμων, η θάλασσα έχει βγει έξω και έχει καλύψει το οδόστρωμα.

Απροσπέλαστη είναι και η παραλιακή οδός στην Πάτρα, που οδηγεί από το παλιό Κολυμβητήριο μέχρι την Πλαζ, καθώς έχει γεμίσει από πέτρες και αντικείμενα που έχει ξεβράσει η θάλασσα.

Στο σημείο αναμένεται να μεταβεί  μηχάνημα του Δήμου για να καθαρίσει το οδόστρωμα, καθώς και η αστυνομία η οποία με σήμανση θα κλείσει το δρόμο, για να μην συμβεί κάποιο ατύχημα.

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στην παραλιακή οδό στο ύψος των Ιτεών, καθώς παρουσιάζονται πλημμυρικά φαινόμενα, με το ένα ρεύμα κυκλοφορίας να έχει καλυφθεί από τα νερά. Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌