Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Filled Under:

Δίωξη και για παιδική πορνογραφία στον τυφλό της Δάφνης

Με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας είναι, πλέον, αντιμέτωπος ο 52χρονος ο οποίος φέρεται ως ο βασικός πρωταγωνιστής στην υπόθεση της αρπαγής και της σεξουαλικής κακοποίησης 22χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη , τον περασμένο Μάιο.
Εναντίον του προφυλακισμένου άνδρα, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα όρασης, ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για παιδική πορνογραφία. Και αυτό γιατί στα χέρια των αρχών έφτασαν νέα στοιχεία καθώς στον έλεγχο που διενήργησαν στο υλικό από τις κάμερες και το σκληρό δίσκο του υπολογιστή του κατηγορούμενου που κατασχέθηκαν στο ημιυπόγειο διαμέρισμα του εντοπίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο με ανήλικα παιδιά.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.
Ο 52χρονος συνελήφθη τον περασμένο Μάιο, στο ημιυπόγειο κολαστήριο όταν οι γονείς μας 22χρονης φοιτήτριας δήλωσαν την εξαφάνιση της δίνοντας το στοιχείο ότι εκείνη βοηθούσε έναν άνδρα με αναπηρία.
Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να φτάσουν στο διαμέρισμα της Δάφνης όπου βρήκαν την φοιτήτρια δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη. Ο άνδρας , τότε, στην απολογία του ισχυρίστηκε πως δεν διέπραξε καμία αξιόποινη πράξη και αμέσως μετά με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα οδηγήθηκε στη φυλακή.ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌