Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Filled Under:

Diana Containerships: Ναύλωσε κι άλλο πλοίο της στην Wan Hai

H ελληνική εταιρία ξηρού χύδην Diana Containerships έκλεισε συμφωνία...
χρονοναύλωσης με την Wan Hai Lines από τη Σιγκαπούρη για ένα από τα Post-Panamax πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων της, το M/V Rotterdam.

Η ναύλωση αναμένεται να ξεκινήσει στις 18 του ερχόμενου Ιανουαρίου με το ακαθάριστο ποσό για κάθε μέρα χρήσης του πλοίου να ανέρχεται στα 13.150 δολάρια. Η χρονοναύλωση του πλοίου πρόκειται να διαρκέσει από 120 ως 170 μέρες.

Το χωρητικότητας 6.494 TEU M/V Rotterdam, είναι προς το παρόν ναυλωμένο από την γαλλική CMA CGM με χρέωση 6.890 δολάρια τη μέρα. Πρόκειται για πλοίο κατασκευασμένο το 2008 στην Ιαπωνική Koyo Dock. Σύμφωνα με τα δεδομένα της VesselsValue η αξία του πλοίου στην αγορά είναι 19,49 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με την εταιρία, η νέα αυτή συμφωνία πρόκειται να αποφέρει ακαθάριστο κέρδος περίπου 1,58 εκατομμυρίων για την ελάχιστη προγραμματισμένη περίοδο ναύλωσης.

Ήδη νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Wan Hai Lines μίσθωσε άλλο ένα Post-Panamax της Diana Containerships, το Hamburg, με ακαθάριστο ποσό μίσθωσης 11.000 δολάρια τη μέρα.

Ο στόλος της Diana Containerships αποτελείται από έντεκα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων μεταξύ των οποίων έξι Post-Pananax και πέντε Panamax.ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌