Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Filled Under: ,

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ: Αυτή είναι η αλυσίδα σούπερ μάρκετ που επενδύει δεκάδες εκατομμύρια στην Ελλάδα

Μια αλυσίδα πρότυπο για τα εγχώρια super market που ξεκίνησε την λειτουργία της το 1976, ενώ το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης στο κοινό άνοιξε τον Μάρτιο του 1977 στην περιοχή του Κορυδαλλού. Σαράντα χρόνια μετά, η αλυσίδα...
super market "My market" είναι μια επιχείρηση με ηγετικό ρόλο στην εγχώρια αγορά, αφού διαθέτει 220 καταστήματα Πανελλαδικά, ενώ τολμάει και επενδύει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ εν μέσω βαθιάς κρίσης, ανακαινίζοντας και δημιουργώντας καταστήματα, προσλαμβάνοντας παράλληλα εκατοντάδες υπαλλήλους για τις αυξημένες υποχρεώσεις λειτουργίας της.

Μόνο το 2016, ανακαίνισε τουλάχιστον 60 καταστήματα, ενώ το business plan για τη διετία 2017-2018 προβλέπει επενδύσεις ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ. Ποσό που εντυπωσιάζει

"My market" - "My Ελλαδα" και 10.500 χαμογελαστοί και αισιόδοξοι εργαζόμενοι

Η 100% ελληνική αλυσίδα super market της Βορειοελλαδίτικης οικογένειας Παντελιάδη, παρόλο που έχει δημιουργήσει έναν κολοσσό στον τομέα της λιανικής πώλησης, δεν έπαψε ποτέ να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με ηθικό επιχειρείν. Τόσο οι υπάλληλοι, όσο και οι προμηθευτές και συνεργάτες της επιχείρησης, μιλούν για μια οικογένεια με ιδιαίτερη αγάπη για την πατρίδα τους, την Ελλάδα, αλλά και για αξιόπιστους συνεργάτες. Όπως λέει και η πιάτσα, η οικογένεια Παντελιάδη είναι "λίρα εκατό", θέλοντας να δείξει πως όσοι εργάζονται για την επιχείρηση αλλά και οι προμηθευτές, νιώθουν οικονομική ασφάλεια, αφού ουδέποτε στην 40χρονη πορεία της επιχείρησης δεν έχει δημιουργηθεί καμία καθυστέρηση, παρόλες τις δυσκολίες και ταλαιπωρίες που πέρασε η ελληνική οικονομία.

Μπαίνεις στο κατάστημα και η ευγένεια του προσωπικού σε σκλαβώνει

Λένε πως το ήμισυ του παντός είναι η πρώτη ματιά. Και αν κάτι σε κεντρίζει κατά την επίσκεψή σου σε ένα από τα καταστήματα "Mymarket" ως καταναλωτής, είναι η ευγένεια και τα πραγματικά χαμόγελα των υπαλλήλων των καταστημάτων. Ως εμπειρία είναι μοναδική για τον καταναλωτή, ιδίως αυτές τις εποχές όπου το γκρίζο κυριαρχεί παντού, ακόμα και σε μεγάλες επιχειρήσεις. Το δεύτερο που θα σε κάνει να προτιμήσεις ξανά και ξανά να πας να ψωνίσεις από τα "Mymarket", είναι οι αδιαμφισβήτητα μόνιμα χαμηλές τιμές, αλλά και οι κωδικοί που προέρχονται σχεδόν στο σύνολό τους από Έλληνες παραγωγούς. Σπουδαίο πράγμα στις μέρες μας, τα λιγοστά και πολύτιμα χρήματά μας να πηγαίνουν σε ελληνικά χέρια και να μένουν... Ελλάδα!



Η εξαγορά του Βερόπουλου και οι 1136 προσλήψεις κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους

Ποιος ξεχνάει ότι μόνο από την εξαγορά της αλυσίδας super market "Βερόπουλος" διασώθηκαν από την οικογένεια Παντελιάδη 4200 θέσεις εργασίας; Και ποιος μπορεί να προσπεράσει το γεγονός ότι την στιγμή που στο σύνολο των επιχειρήσεων το προηγούμενο έτος, είχαμε μόνο μαζικές απολύσεις, τα "Mymarket" έκαναν επιπλέον 1136 προσλήψεις, αριθμώντας πλέον 10500 εργαζόμενους Πανελλαδικά; Μιλάμε για ένα τεράστιο νούμερο που εντυπωσιάζει ακόμα και εταιρίες κολοσσούς του εξωτερικού.

Μόνο στη Βόρεια Ελλάδα, η εταιρία απασχολεί περίπου 1000 εργαζόμενους, Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας λειτουργούν για όλους τους επαγγελματίες 48 καταστήματα "METRO Cash & Carry".


Συνεργασίες κατά βάση με Έλληνες παραγωγούς

Η συνεργασία με τους προμηθευτές και η αξιοπιστία απέναντί τους αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα της οικογένειας Παντελιάδη. Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι αμέσως μετά την εξαγορά της "Βερόπουλος" τον περασμένο Φεβρουάριο, μέσα σε 15 μέρες αποπληρώθηκαν στο ακέραιο και χωρίς κούρεμα όλες οι οφειλές προς τους προμηθευτές, δημιουργώντας πραγματικά χαμόγελα και αισιοδοξία για το μέλλον του επιχειρείν στην Ελλάδα.

Μόνο στην περιοχή της Βορείου Ελλάδας η αλυσίδα συνεργάζεται με πάνω από 100 παραγωγούς και προμηθευτές με τους οποίους τους συνδέουν σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας μέσα στο χρόνο. Πολύ σημαντικός παράγοντας βιωσιμότητας για μικρές παραγωγικές μονάδες που δίνουν μάχη κατά τα τελευταία χρόνια για την επιβίωσή τους.

Η αλυσίδα, διαθέτει ένα πλήρως πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων με συνεχείς αυστηρούς ελέγχους από την παραλαβή των προϊόντων έως και τη διάθεσή τους στον καταναλωτή, δίνοντας την εγγύηση για την ακεραιότητα των προϊόντων της, ενώ δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των προμηθευτών για τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας εξασφαλίζοντας στο 100% την ασφάλεια στον καταναλωτή. ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌