Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Filled Under:

Με δάκρυα στα μάτια η Φίνου αποκαλύπτει: “Πούλαγα το σώμα και….”

Φανερά συγκινημένη η Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει…
Μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε η ελληνίδα ηθοποιός Καίτη Φίνου. Η καλλιτέχνιδα μεταξύ άλλων μίλησε για το θέατρο, τη καριέρα της αλλά και τον τρόπο με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια την αντιμετώπισαν τα media. «Το θέατρο είναι η ζωή μου. Νιώθω ευτυχισμένη, θα ήθελα να ζούσε η μητέρα μου και να με έβλεπε».
Μεταξύ άλλων η καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε και σε όλους εκείνους που δεν της έδωσαν την ευκαιρία να κάνει κάτι στο θέατρο: «Ήταν το παράπονό μου, να δουν…. Δεν θα με ένοιαζε και μαι κακή κριτική». Όσο για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπισαν τα media η ηθοποιός θα πει μπροστά στην κάμερα της εκπομπής: «Το παράπονό μου είναι μεγάλο απο τα media. Πούλαγα το σώμα μου, τη ζωη μου για να πω δυο κουβέντες για το θέατρο».
ΠΗΓΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌