Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Filled Under:

Στα ΔΙΑΚΑΣΤΗΡΙΑ στέλνουν τον Κατσίκη για τις ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ του δηλώσεις! Ποιος κατέθεσε ΑΓΩΓΗ εναντίον του…

Από την Ολομέλεια στα δικαστήρια… Αυτή είναι η εξέλιξη της αντιπαράθεσης που είχε χθες (29.03.2017) ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη.
Αφορμή η δήλωση του δεύτερου στον ΣΚΑΙ για ανταλλαγή των 8 Τούρκων αξιωματικών με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη.
Ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς έκανε γνωστό ότι μετά τις χθεσινές σε βάρος του αναφορές του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη σήμερα (30.03.2018) έδωσε εντολή σε δικηγόρο να καταθέσει αγωγή. Σημείωσε ότι αν το δικαστήριο επιδικάσει την οποιαδήποτε χρηματική αποζημίωση, αυτή να δοθεί «για τη νομική και οικονομική στήριξη των οικογενειών των δύο στρατιωτικών μας που κρατούνται στην Αδριανούπολη».

Αμυράς: Απρόκλητη συκοφαντική επίθεση
Ο βουλευτής του Ποταμιού στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως «μετά την απρόκλητη συκοφαντική επίθεση που δέχθηκα χθες από τον βουλευτή κ. Κώστα Κατσίκη, στο Εθνικό Κοινοβούλιο δηλώνω, ότι ήδη έχω δώσει εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μου να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, με πρώτη την κατάθεση αγωγής.
Εάν ο κ. Κατσίκης ψάχνει για υπόδικους, τότε ψάχνει σε λάθος πρόσωπα. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν εκκρεμεί οποιαδήποτε ποινική κατηγορία εναντίον μου ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως ψευδώς ισχυρίσθηκε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο κ. Κατσίκης θα έχει σύντομα την ευκαιρία να αναπτύξει ενώπιον της Δικαιοσύνης τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του.
Επίσης δηλώνω ότι το χρηματικό ποσό που θα διεκδικήσω θα το διαθέσω εξ ολοκλήρου για τη νομική και οικονομική στήριξη των οικογενειών των δύο στρατιωτικών μας που κρατούνται στην Αδριανούπολη».
Τι έγινε στη Βουλή
Χθες στην Ολομέλεια της Βουλής ο Κώστας Κατσίκης υπερασπιζόμενος τον εαυτό του σε σχέση με το θέμα και αφού χαρακτήρισε «μονταζιέρα» και Fake news τα όσα του αποδίδονται ότι «δήλωσε» στον ΣΚΑΙ, επιτέθηκε προσωπικά στον Γιώργο Αμυρά λέγοντας ότι «η ανάρμοστη και ανάγωγη συμπεριφορά του κ. Αμυρά» που είχε προηγουμένως επιδείξει και «βάραγε μπουνιές αυτό το έδρανο» οφείλεται στο ότι «το 2016 από αυτό το βήμα ο κ. Αμυράς με υβριστική, άθλια συμπεριφορά, όταν εξετάζαμε το νομοσχέδιο που αφορούσε το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών, επιτέθηκε εναντίον μου. Και, ξέρετε, σήμερα είναι υπόδικος ο κ. Αμυράς για αυτή την εξύβριση. Πώς θα μπορούσε να συμπεριφερθεί διαφορετικά αν όχι προσπαθώντας να δημιουργήσει θέμα επικουρούμενος και συνεπικουρούμενος από όλη την κατάσταση και αυτούς που τη διαμόρφωσαν; Βεβαίως, αυτό έκανε και το έκανε γιατί πίστεψε έτσι ότι χαρακτηρίζοντάς με όπως με χαρακτήρισε θα έβγαζε λίγο το άχτι του. Γιατί, όπως σας είπα, είναι υπόδικος για την υβριστική του, την ανεύθυνη και επικίνδυνη συμπεριφορά που ανέπτυξε μέσα σε αυτό το Κοινοβούλιο, ενάντια στο πρόσωπό μου….».
newsit.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌