Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Filled Under:

Όσο και να προσπαθούν στη Νέα Δημοκρατία να κρύψουν την αμερικανοδουλικότητά τους, οι ειδήσεις συνεχώς αποκαλύπτουν το ρόλο της. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης είχε για πολλοστή φορά συνάντηση με τον Αμερικανό πρεσβευτή στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ για περίπου μια ώρα. Θέματα συζητήσεως ήταν η ανάγκη η Τουρκία να προχωρήσει άμεσα στην απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές, ενώ συζητήθηκαν και θέματα διμερών σχέσεων. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η ΝΔ παίρνει «γραμμή» και «συμβουλές» απ’ τους Αμερικανούς ώστε να πάρει σύντομα την «ευλογία» τους για να κυβερνήσει.

Όσο και να προσπαθούν στη Νέα Δημοκρατία να κρύψουν την αμερικανοδουλικότητά τους, οι ειδήσεις συνεχώς αποκαλύπτουν το ρόλο της.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης είχε για πολλοστή φορά συνάντηση με τον Αμερικανό πρεσβευτή στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ για περίπου μια ώρα.

Θέματα συζητήσεως ήταν η ανάγκη η Τουρκία να προχωρήσει άμεσα στην απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές, ενώ συζητήθηκαν και θέματα διμερών σχέσεων.
Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η ΝΔ παίρνει «γραμμή» και «συμβουλές» απ’ τους Αμερικανούς ώστε να πάρει σύντομα την «ευλογία» τους για να κυβερνήσει. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌