Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Filled Under:

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2018! Αλλιώς γεμίστε το ντεπόζιτο… (λέει ο Τσίπρας)

 Μία είναι η διέξοδος για τον Αλέξη Τσίπρα. Εκλογές το Καλοκαίρι του 2018, διαφορετικά δε θα ψάχνει την ψήφο του, θα ψάχνει που να κρυφτεί από την οργή των Ελλήνων. Ας δούμε τα δεδομένα.
Εθνικά Θέματα:
Στο Σκοπιανό πιέζεται να το κλείσει μέσα στο καλοκαίρι με χρήση του όρου Μακεδονία. Ναι μεν όλα τα κόμματα το έχουν δεχτεί αυτό, αλλά όποιος υπογράψει θα συγκεντρώσει την οργή των Ελλήνων και φυσικά θα γραφτεί στην ιστορία ως ο ‘πωλών τη Μακεδονία’.
Στα ελληνοτουρκικά ούτε τους στρατιωτικούς μας έχει φέρει πίσω, ούτε μπορεί μιας και δεν δείχνει την απαιτούμενη πυγμή. Δεν ασκεί πίεση προς τον Ερντογάν, ούτε καν προσπαθεί να πιέσει τον Ερντογάν.
Όσον αφορά την ΑΟΖ… ας το αφήσουμε καλύτερα.
Οικονομία:
Σε 16 μέρες αρχίζουν οι πλειστηριασμοί για χρέη προς Εφορία κι ΕΦΚΑ.
Έξοδος καθαρή από Μνημόνιο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ήδη ο κος Τσακαλώτος άρχισε να ψελλίζει κάτι περί μετα-Μνημονίου (ό,τι κι αν είναι αυτό).
Η ανεργία στα ύψη, η φτώχεια το ίδιο, πράγματα γνωστά.
Κοινωνία:
H κατάσταση με το προσφυγικό δεν έχει βελτιωθεί, ούτε έχει γίνει διαχωρισμός μεταναστών, λαθρομεταναστών και προσφύγων. Τα νησιά εξακολουθούν να ‘πνίγονται’ κι από ότι φαίνεται ο Ερντογάν ανοίγει την ‘κάνουλα’.
Συμπέρασμα:
O κάλλιστος χρόνος εκλογών (για το συμφέρον του ΣΥΡΙΖΑ) είναι το αργότερο το καλοκαίρι του 2018, από Μάιο έως Αύγουστο το αργότερο.
Είναι ο μόνος τρόπος να διασωθεί πολιτικά.
Το θέμα βέβαια είναι, η Ελλάδα θα σωθεί;
Του αρχισυντάκτη πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌