Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Filled Under:

ΣΤΟΙΧΕΙΑ που ΣΟΚΑΡΟΥΝ: Δείτε τι ΕΓΚΛΗΜΑ έχει γίνει στη χώρα μας τα 8 χρόνια της ΚΡΙΣΗΣ! Μας ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ…

Τελικά τι έχει συμβεί στη χώρα μας τα τελευταία 8 χρόνια της κρίσεως;
Σε ποια κατάσταση είναι η χώρα μας τη στιγμή που άλλες χώρες έχουν ξεπεράσει τη μεγάλη οικονομική κρίση;
Όπως θα δείτε στο παρακάτω γράφημα του JoDi Graphics, η αλλαγή και η μείωση στο ΑΕΠ της Ελλάδος και των πραγματικών μισθών είναι δραματικές.
Ενώ όλες οι χώρες το διάστημα 2008-2017 έχουν αυξήσει το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν, η Ελλάδα είναι η μοναδική που έχει μειωμένο, και μάλιστα κατά 27,1%(!).
Επιπλέον, στην Ελλάδα έχει μειωθεί ο πραγματικός μισθός κατά 19,1%, τη στιγμή που άλλες χώρες έχουν μεγάλη αύξηση, ενώ και αυτές που έχουν μειωμένο μισθό είναι για λίγο. Μόνο η Κύπρος ξεπερνάει τη μείωση κατά 10% (10,2% συγκεκριμένα).
Δείτε το γράφημα και φρίξτε. Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι πολιτικό, ούτε τα μνημόνια, ούτε οι ξένοι φταίνε. Πατριώτες πολιτικοί λείπουν, και το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα δείτε παρακάτω:πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌