Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Filled Under:

«Βόμβες» από Κουβέλη: «Είμαστε σε ακήρυχτο πόλεμο στο Αιγαίο με την Τουρκία»…

«Σεισμό» προκαλούν οι δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Γιλντιρίμ, ότι Τούρκοι Κομάντο κατέβασαν την ελληνική σημαία από βραχονησίδα στο Αιγαίο.
Σε συνέντευξη του στο Πρώτο Πρόγραμμα στην ΕΡΤ, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας τόνισε ότι η Ελλάδα είναι σε έναν «ακήρυχτο πόλεμο στο Αιγαίο»:
«Το υπουργείο Άμυνας γνωρίζει τις πληροφορίες για δημοσιεύματα, σχετικά με τις δηλώσεις Γιλντιρίμ, ότι η τουρκική ακτοφυλακή κατέβασε ελληνική σημαία από βραχονησίδα στο Αιγαίο και έχω ζητήσει ενημέρωση συστηματική και επίμονη από τα αρμόδια όργανα και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Βρισκόμαστε σε ένα ακήρυχτο πόλεμο στο Αιγαίο», πρόσθεσε, «αλλά η διάταξη των δικών μας δυνάμεων για τις αναχαιτίσεις γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχουμε καταπόνηση των πιλότων μας», είπε χαρακτηριστικά.
Για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν προφυλακισμένοι στην Αδριανούπολη, δήλωσε, πως Ερντογάν και Γιλντιρίμ, μιλούν τη δική τους γλώσσα δικαίου και ότι τίποτα δεν δικαιολογεί την απαράδεκτα παρατεταμένη κράτηση τους με δεδομένο ότι και οι πληροφορίες για ύπαρξη ύποπτου περιεχομένου σε κάποιο τρίτο κινητό τηλέφωνο δεν ευσταθούν. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌