Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Filled Under:

Η Σερβία «ΑΔΕΙΑΣΕ» τις ΗΠΑ ΑΡΝΟΥΜΕΝΗ εμπλοκή στο Συριακό! Κράτησε αποστάσεις και στο θέμα Σκριπάλ…

Ο Πρόεδρος της Σερβίας Alexander Vucic δήλωσε σήμερα ότι η χώρα του ακολουθεί μια πολιτική ουδετερότητος σε σχέση με τις εκτοξεύσεις πυραύλων από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους της στη Συρία.
Όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου του προέδρου, ο Vucic ενημέρωσε τον πρεσβευτή των ΗΠΑ για το ζήτημα αυτό στο Βελιγράδι, ο οποίος κάλεσε τη Σερβία να συμμετάσχει στη διερεύνηση του συμβάντος στη Συριακή Δούμα που διεξήγαγε ο OPCW.
Ο Vucic δήλωσε ότι η Σερβία καταδικάζει τη χρήση χημικών όπλων οπουδήποτε στον κόσμο, αλλά ως εδαφικά μικρή χώρα, δεν θέλει να παρεμβαίνει στις σχέσεις μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων.
«Η Σερβία διατηρεί με υπευθυνότητα τη στρατιωτική της ουδετερότητα, η χώρα μας θέλει να μιλάει με όλους και να έχει συνεργασίες και φιλικές σχέσεις», ανέφερε ο Σέρβος πρόεδρος.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Σερβίας δήλωσε ότι η Ρωσία δεν μπορεί να κατηγορηθεί για δηλητηρίαση του πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Τζούλια στο Βρετανικό Σάλισμπερι, χωρίς καμία απόδειξη.
Με πληροφορίες από Russia Today πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌