Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Filled Under:

ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν τα ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ…

Παράθυρο για αναδοχή ανηλίκων παιδιών και από ομοφυλόφιλα ζευγάρια ετοιμάζεται να ανοίξει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με νομοσχέδιο που κατατέθηκε αθόρυβα σήμερα στη Βουλή.
Συγκεκριμένα, με το άρθρο 8 του νομοσχεδίου με τίτλο «Μέτρα για την Προώθηση των Θεσμών της Αναδοχής και Υιοθεσίας» στην κατηγορία αυτών που πληρούν τις προϋποθέσεις αναδοχής προστίθενται και τα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης.
Πρόκειται για μια εγκληματική απόφαση η οποία ήρθε στη βουλή χωρίς να υπάρξει προειδοποίηση και ανοίγει τον δρόμο για την διαστροφή και την παραποίηση της παραδοσιακής οικογένειας.
Φυσικά σε αυτό δεν είναι άμοιρη ευθυνών ούτε η Νέα Δημοκρατία, η οποία υπερψηφίζοντας το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για όλα αυτά που σήμερα φέρνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Και μην σας φανεί περίεργο εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δώσει γραμμή υπερψήφισης και στο παρόν νομοσχέδιο.
Η Ελλάδα είναι μια ελληνορθόδοξη χώρα και η κοινωνία μας δεν αποδέχεται τέτοιες «προοδευτικές» ιδέες που έρχονται από την παρηκμασμένη δύση. Όμως, πότε η κυβέρνησή μας έδωσε σημασία στις απόψεις των Ελλήνων πολιτών; Άλλο ένα έγκλημα με την υπογραφή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έρχεται στη χώρα μας… ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌