Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Filled Under:

ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ! Η Χίλαρι μήνυσε τη Ρωσία…

Το Δημοκρατικό Κόμμα των Ηνωμένων Πολιτειών μήνυσε τη Ρωσία, την έδρατης εκστρατείας του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και το WikiLeaks, λόγω των προεδρικών εκλογών το 2016.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα της Washington Post., οι δημοκράτες πιστεύουν ότι η ρωσική κυβέρνηση, καθώς και το Wikileaks, συμμετείχαν σε «συμπαιγνία» με εκπροσώπους της έδρας του Τραμπ με σκοπό να βλάψουν την υποψηφία του κόμματος, Χίλαρι Κλίντον.


Νωρίτερα, ο Τραμπ επεσήμανε ότι στην ομάδα του ειδικού εισαγγελέα για την υπόθεση Ρόμπερτ Μούλερ, υπάρχουν πολλοί Δημοκρατικοί που υποστηρίζουν την Κλίντον.
Τον Μάρτιο οι Δημοκρατικοί ανέφεραν στην Αμερικανική Επιτροπή Πληροφοριών ότι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι έχει υπάρξει «συμπαιγνία» μεταξύ των υπαλλήλων του προσωπικού του αμερικανού πρόεδρου και της Ρωσίας. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌