Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Filled Under:

Πα-ΤΕΡΑΣ πέταξε από την ταράτσα την κόρη του, για να μην κατεδαφίσουν το σπίτι του! Οι κάτοικοι της περιοχής τον παρότρυναν…

Συγκλονιστικές στιγμές κατέγραψαν οι κάμερες έξω από το σπίτι ενός 38χρονου που πέταξε την κόρη του από τη στέγη!
Τον άνδρα επιχείρησε να σταματήσει ένας αστυνομικός που είχε ανέβει στη σκεπή για να διαπραγματευτεί μαζί του. Ο 38χρονος πέταξε το παιδί από τη στέγη επειδή οι Αρχές επιχείρησαν να κατεδαφίσουν το σπίτι του.
Κάτω από το σπίτι είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι της περιοχής και αστυνομικοί. Κάποιοι παρότρυναν τον 38χρονο να ρίξει το παιδί από τη στέγη και τελικά ο 38χρονος το έκανε!
Το κοριτσάκι επέζησε και μάλιστα δεν τραυματίστηκε αφού το έπιασαν στον αέρα οι αστυνομικοί.
Tο τρομακτικό περιστατικό συνέβη μετά την απόφαση να κατεδαφιστούν 90 κτίρια που κατασκευάστηκαν παράνομα στον δήμο Joe Slovo στο Kwadwesi της Νότιας Αφρικής.
Οι αρχές έδωσαν μετά το περιστατικό το παιδί στην 35χρονη μητέρα του και ελέγχουν αν οι συνθήκες διαβίωσης είναι καλές για το κοριτσάκι.
reader.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌