Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Filled Under:

Πρώην σύμβουλος της Μέρκελ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: «Οι λαθρομετανάστες θα στοιχίσουν σχεδόν ΤΡΙΑ ΔΙΣ στη Γερμανία»…

Στην αυτοβιογραφία του, «Ο κόσμος αναζητά την αλήθεια», ο διάσημος Γερμανός οικονομολόγος Hans-Werner Sinn ανέφερε πως η κρίση των λαθρομεταναστών θα μπορούσε να κοστίσει τη χώρα σχεδόν ένα τρισεκατομμύριο ευρώ, σύμφωνα με την Focus.
Ο Sinn είναι πρώην σύμβουλος της Angela Merkel, κι όχι κάποιος τυχαίος.
Η Γερμανία δέχθηκε 1,5 εκατομμύρια μετανάστες από το 2015 και ο Sinn λέει ότι δεν είναι οδοντίατροι, δικηγόροι και πυρηνικοί επιστήμονες, αλλά κυρίως υποβαθμισμένοι μετανάστες. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τον ίδιο, αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν ποτέ να αποπληρώσουν αυτά που έλαβαν από το γερμανικό κράτος πρόνοιας κατά τη διάρκεια της ζωής τους.
Από οικονομικής απόψεως, οι οικονομικοί πρόσφυγες μπορούν και πρέπει να απορριφθούν, πράγμα που δεν σημαίνει ότι η μετανάστευση πρέπει να απαγορευτεί, αλλά μόνο όσοι επιθυμούν να γίνουν πολίτες της Ε.Ε. πρέπει να είναι ευπρόσδεκτοι, γράφει ο Sinn στο βιβλίο του.
Το νούμερο είναι τεράστιο, και είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι λαθροεισβολείς διαλύουν το κοινωνικό κράτος κάθε χώρας στην Βόρεια Ευρώπη που θέλησε να το παίξει… πολυπολιτισμένη. Τα χειρότερα ίσως δεν έχουν έρθει ακόμη… πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌