Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Filled Under:

Ξέσπασμα Λαβρόφ: «Απαράδεκτες και παράνομες» οι πράξεις των δυτικών χωρών»…

Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, στην οποία εκτίμησε ότι τα στοιχεία που δίνει η Δύση για τα δικαιολογήσει την επίθεση στη Συρία, είναι αβάσιμα.
«Οσα ισχυρίζονται οι δυτικές δυνάμεις, τα ισχυρίζονται μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν την επίθεση τους στην Συρία», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι οι πράξεις των δυτικών δυνάμεων είναι «απαράδεκτες και παράνομες».
Ο Ρώσος υπουργός αμφισβήτησε τον ισχυρισμό της Γαλλίας ότι έχει στα χέρια της αποδείξης για την χρήση χημικών όπλων από την Συρία, λέγοντας συγκεκριμένα πως «η Γαλλία δήλωσε ότι τα γεγονότα ήταν αναμφισβήτητα για τη χημική επίθεση στη Douma, αλλά είπε ότι δεν μπόρεσαν να τα μοιραστούν μαζί μας. Η Ρωσία θα είναι η πρώτη χώρα που επιθυμεί να σταματήσει μια τέτοια είδους επίθεση».

Στο πλαίσιο αυτό, η Ρωσία απευθύνει έκκληση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ «να καταδικάσει την επιθετικότητα σε βάρος της Συρίας από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της κατά παράβαση του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών». πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌