Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Filled Under:

H Tερέζα Μέι ενημέρωσε τον Νίκο Αναστασιάδη για τον ρόλο της Κύπρου στη Συρία…

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, διευκρίνισε στον πρόεδρο Αναστασιάδη ότι δεν έγινε εκτεταμένη χρήση των Βρετανικών βάσεων στην Κύπρο κατά την στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία.
Σύμφωνα με τον Κύπριο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Πρόδρομο Προδρόμου, η κ. Μέι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο Αναστασιάδη και τον ενημέρωσε για την στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε στο ΡΙΚ ότι η Βρετανίδα πρωθυπουργός ενημέρωσε πλήρως τον πρόεδρο Αναστασιάδη για τις συγκεκριμένες θέσεις, που έπληξαν τα βρετανικά μαχητικά.
Η κυρία Μέι, είπε ο κ. Προδρόμου, διαβεβαίωσε τον πρόεδρο Αναστασιάδη ότι «το κυπριακό έδαφος δεν διατρέχει οποιονδήποτε κίνδυνο».
protothema.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌