Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Filled Under:

ΦΡΙΚΗ στο Waffle House: Μπήκε ΓΥΜΝΟΣ στο κατάστημα και άνοιξε πυρ! Υπάρχουν ΝΕΚΡΟΙ…

Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβη την Κυριακή (22.04.2018) σε κατάστημα Waffle House, στο Νάσβιλ της πολιτείας του Τενεσί. Ένας άντρας μπούκαρε γυμνός και άνοιξε πυρ εναντίον των πολιτών που απολάμβαναν το φαγητό τους!
Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμη τέσσερις τραυματίστηκαν, από τους πυροβολισμούς στο Waffle House, στο Νάσβιλ της πολιτείας του Τενεσί.
Ο ένοπλος εισήλθε στο κατάστημα εστίασης λίγο πριν 3.30 πμ (τοπική ώρα), οπλισμένος με ένα ημιαυτόματο τουφέκι, τύπου AR-15. Ο άνδρας «άνοιξε πυρ» κατά των υπευθύνων του καταστήματος, ανέφερε σε ανάρτηση στο Twitter η αστυνομία του Νάσβιλ.




BREAKING: 3 persons fatally shot & 4 others wounded at the Waffle House, 3571 Murfreesboro Pike. Gunman opened fire @ 3:25 a.m. A patron wrestled away the gunman's rifle. He was nude & fled on foot. He is a white man with short hair.

Όπως δήλωσε η αστυνομία στο CNN, ο άνδρας έβγαλε το τζάκετ που φορούσε πριν εγκαταλείψει πεζός το σημείο. Τουλάχιστον ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.
Η αστυνομία αναζητά τον δράστη και δεν είναι ακόμα σαφές εάν φέρει και άλλο όπλο. Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι και ένα δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή ίσως να συνδέεται με την υπόθεση αυτή. Οι αρχές επεσήμαναν ότι άνδρας θεωρείται πως είναι ακόμα οπλισμένος και ιδιαίτερα επικίνδυνος.
Μάλιστα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα την φωτογραφία αλλά και τα στοιχεία του δράστη.  Πρόκειται για τον  29χρονο Travis Reinking.
newsit.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌