Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Filled Under:

Συντάξεις: Εφάπαξ σε 5.000 δικαιούχους έως το τέλος του μήνα…

Με στόχο να εκκαθαριστεί ο μεγαλύτερος όγκος των περίπου 37.000 εφάπαξ που εκκρεμούν εδώ και χρόνια, έως το τέλος του έτους και να μην χαθούν χρήματα από το πρόγραμμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου, το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ) πληρώνει εντός του Μαΐου περίπου 5.000 δικαιούχους.
Το 2018 θεωρείται κρίσιμο έτος για τον κλάδο πρόνοιας του ΕΤΕΑΕΠ, καθώς έχει καμφθεί ο ρυθμός κατάθεσης νέων αιτήσεων. Έτσι, αν εκκαθαριστεί ο μεγάλος όγκος των ληξιπρόθεσμων εφάπαξ εντός του έτους, οι εκκρεμότητες του ταμείου θα είναι λίγες και θα μπορούν να εξυπηρετούνται εντός χρονοδιαγράμματος. Είναι ενδεικτικό ότι, ενώ βάσει των στοιχείων του Απριλίου, εκκρεμεί η έκδοση 37.349 εφάπαξ, έναντι 42.921 στις 31 Ιανουαρίου και 48.706 στα τέλη Δεκέμβρη, οι νέες αιτήσεις που υποβλήθηκαν τον Ιανουάριο ήταν 845, τον Φεβρουάριο 681, τον Μάρτιο 777 και τον Απρίλιο 870.
Να σημειωθεί ότι…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌