Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Filled Under:

Συνήγοροι των 8 Τούρκων αξιωματικών: Δώστε άσυλο και θα απαλλαγείτε από την Τουρκία…

Να δοθεί άσυλο στους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς, καθώς αυτό συνάδει με το διεθνές δίκαιο και επιπλέον θα απαλλάξει την Ελλάδα από τις συνεχείς πιέσεις της Τουρκίας για κείνους ζήτησαν σε συνέντευξη Τύπου ο συνήγοροί τους και ο συγγραφέας Αποόστολος Δοξιάδης που από την πρώτη στιγμή έχει ταχθεί υπέρ της μη έκδοσής τους.
Όπως επισήμαναν αν δοθεί άσυλο στους οκτώ θα μπορέσουν να φύγουν από την Ελλάδα με προορισμό χώρα της επιλογής τους, καθώς θα διαθέτουν ταξιδιωτικά έγγραφα. Με τον τρόπο αυτό η χώρα μας θα απαλλαγεί από τις συνεχείς πιέσεις της Τουρκίας, πρόσθεσαν.
Παρόντες στη συνέντευξη ήταν εκτός από τον κ.Δοξιάδη, οι καθηγητές Ν. Αλιβιζάτος, Χρ. Μυλωνόπουλος, ο δικηγόρος Βασ. Παπαδόπουλος.
Το παρών στη συνέντευξη Τύπου έδωσε και ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας και πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός, ο οποίος χαρακτήρισε υποδειγματικό το βούλευμα του Αρείου Πάγου για την μη έκδοσή των 8 που ύψωσε τείχος προστασίας για αυτούς αναμονή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για το άσυλο.
Όλοι τόνισαν τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν προκειμένου η ελληνική δικαιοσύνη να οδηγηθεί σε απόφαση μη έκδοσης των οκτώ αξιωματικών.
protothema.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌