Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Filled Under:

‘ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ’ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! Θα συμπαρασύρουν τους Έλληνες μαζί τους;..

Το πολιτικό τοπίο είναι θολό και ο κάθε πολίτης αναρωτιέται τι του ξημερώνει. Το ζήτημα για τον πολίτη είναι πως ούτε στην Κυβέρνηση, ούτε στην Αξιωματική Αντιπολίτευση μπορεί να ακουμπήσει.
Ας ξεκινήσουμε από την Κυβέρνηση η οποία ακολουθεί μία ρητορική που θυμίζει εμφυλιακά χρόνια, τύπου εμείς κι εσείς. Στο εσείς είναι όσοι δεν ανήκουν στον φιλοσυριζαικό χώρο και παρουσιάζεται ως ρατσιστής, φασίστας, αναχρονιστικός, σκοταδιστής… ένας κακός άνθρωπος. Γνωστή τακτική της Αριστεράς, διαχρονικά και παγκόσμια. Επίθεση στον χαρακτήρα για να κρύψουμε την έλλειψη επιχειρημάτων.
Αν πχ κάποιος πει πως έχουμε πρόβλημα με τους μετανάστες τότε αυτομάτως παρουσιάζεται ως άνθρωπος που θέλει να τους ‘πνίξει’. Κρύβουν έτσι την ένδεια προτάσεων της Κυβέρνησης για τη διαχείριση ενός προβλήματος που αντικειμενικά υφίσταται.
Πάμε στη Νέα Δημοκρατία. Ποια είναι η πρότασή της στα οικονομικά πχ; το μνημόνιο; κάτι συνθήματα του τύπου μείωση της σπατάλης; Καλά όλα αυτά αλλά 1) όταν μπορούσαν γιατί δεν τα έκαναν
2) πώς θα το κάνουν τώρα
Παραβλέπουμε τα όσα ακούγονται για τις off-shore. Είναι νομικό ζήτημα και μόνοι αρμόδιοι είναι οι δικαστές. Σίγουρα όμως η σκιά είναι βαριά πάνω από την Πειραιώς.
Τέλος για τη Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να παραβλέπουμε τις εσωτερικές έριδες που φαίνεται πως υπάρχουν. Μητσοτακικοί, καραμανλικοί και σαμαρικοί ασχολούνται (κατά πως φαίνεται) με την επόμενη μέρα κι όχι με το παρόν.
Δυστυχώς όμως χωρίς παρόν δεν υπάρχει μέλλον.
Ο λαός τι θα κάνει; Πού θα ακουμπήσει…
Ο καθένας θα αποφασίσει μόνος, ωστόσο η ένδεια του υφιστάμενου συστήματος είναι κοινώς αποδεκτή από την κοινωνία… πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌