Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Filled Under:

Φρικτό έγκλημα! Δολοφονήθηκε στο Τορόντο ο Έλληνας επιχειρηματίας Μάθιου Στάικος…

Ο Μάθιου Στάικος, διευθύνων σύμβουλος μίας εταιρείας τεχνολογίας, πυροβολήθηκε εξ’ επαφής στην περιοχή Γιόρκβιλ του Τορόντο τη Δευτέρα.
Ο 37χρονος Έλληνας επιχειρηματίας βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος από προσωπικό των έκτακτων περιστατικών, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς περίπου στις 11.30 το βράδυ της Δευτέρας, στην περιοχή Γιόρκβιλ. Η αστυνομία του Τορόντο έλαβε αναφορές για τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς. Ο Στάικος πέθανε ακαριαία. Οι αρχές δεν γνωρίζουν ακόμη το πιθανό κίνητρο του δράστη. Η νεκροψία έχει οριστεί για σήμερα, Τετάρτη.
Ποιος ήταν ο Μάθιου Στάικος
Ο Στάικος ήταν απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου του Τορόντο. Ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Vleepo. Το 2003 ίδρυσε την εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών σε κινητά Torch Mobile, η οποία εξαγοράστηκε το 2009 από την Research in Motion. Έξι χρόνια αργότερα εξαγοράστηκε από την εταιρία Research In Motion (RIM) την κατασκευάστρια των συσκευών BlackBerry.
Ο Έλληνας πρέσβης στον Καναδά, Δημήτριος Αζεμόπουλος ανήρτησε μήνυμα στο Facebook εκφράζοντας το σοκ του για το θάνατο του Μάθιου Στάϊκου.
Protothema.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌