Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Aυτή είναι η πιο παραγωγική ημέρα της εβδομάδας και γιατί…

Τον λόγο που η Παρασκευή θα μπορούσε να είναι η πιο παραγωγική ημέρα της εβδομάδας για να δουλέψει κανείς εξηγεί η time management expert, Laura Vanderkam στο CNBC.
Μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο, η Laura αναφέρει ότι, εάν δουλεύει κανείς από Δευτέρα έως Παρασκευή, τότε στο τέλος της εργάσιμης εβδομάδας είναι έτοιμος κανείς να καταρρεύσει το Σαββατοκύριακο.
Είναι πραγματικά δύσκολο να ξεκινήσει κανείς κάτι καινούργιο την Παρασκευή το απόγευμα, αλλά μπορεί να είναι διατεθειμένος να σκεφτεί κανείς τι πρέπει να κάνει στο μέλλον, συμπληρώνει.
Και κάπου εδώ είναι το σημείο “κλειδί” . Ακόμη και εάν δεν είναι διατεθειμένος κανείς να προγραμματίσει κάποιες δουλειές, μπορεί ωστόσο να φτιάξει μια λίστα για την εβδομάδα που έρχεται με αυτά που πρέπει να κάνει.

Η λίστα αυτή θα πρέπει να χωρίζεται σε τρεις βασικές κατηγορίες:
– Καριέρα,
-Σχέσεις,
– Εαυτός.
Όπως επισημαίνει η expert, με τη λίστα αυτή θα θυμάται κανείς ποιες είναι οι αρμοδιότητες του στην κάθε κατηγορία. Είναι πολύ δύσκολο να φτιάξει κανείς μια λίστα τριών κατηγοριών και στη συνέχεια να αφήσει μια από αυτές κενή. Έτσι κατά αυτόν τον τρόπο μπορεί να έχει κανείς μια πιο ισορροπημένη εβδομάδα και μια πιο ισορροπημένη ζωή.
Ωστόσο εξηγεί ότι, η λίστα αυτή δεν χρειάζεται να είναι μεγάλη αλλά θα πρέπει να κανείς να καταγράφει από τις αρχές της εβδομάδας τα πιο σημαντικά καθήκοντα που έχει σε κάθε κατηγορία προκειμένου να ολοκληρωθούν γρήγορα.
enikonomia.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌