Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Αντώνης Ρέμος: Με ποιο κόμμα θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, ποιος τον έπεισε. Παρασκήνιο, έκπληξη

Με ποιο κόμμα θα είναι υποψήφιος ο Αντώνης Ρέμος;
Σε «γάμο» τείνει να εξελιχθεί το… πολιτικό φλερτ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος δεν έχει αφήσει πάρτι για πάρτι και γάμο για γάμο.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν πολύ ευχαριστημένος με τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος επικρότησε με το χειροκρότημα του τις προκλητικές δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη περί «χούντας».
Δεν είναι τυχαίο πως τις προκλητικές δηλώσεις Μαρινάκη επικρότησε δημόσια, από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, ο συνεργάτης του Μητσοτάκη, Νίκος Ρωμανός.
Να θυμίσουμε πως ο Αντώνης Ρέμος στις αρχές του 2017 είχε συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη συνέχεια… έπιασε δουλειά υπέρ του προέδρου της ΝΔ από το Rising Star.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού φυσικά έχει πάρει τη συγκατάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος εκτός από πολιτικός καθοδηγητής της ΝΔ είναι και στενός φίλος του Αντώνη Ρέμου, σκέφτεται να τοποθετήσει στα ψηφοδέλτια του κόμματός του τον Αντώνη Ρέμο.

Πληροφορίες να αναφέρουν πως το… deal έχει ήδη κλείσει. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αντώνης Ρέμος προορίζεται για κάποιο από τα ψηφοδέλτια της Θεσσαλονίκης. ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌