Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Συνάντηση ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Ο Τραμπ θα βρεθεί με τη βασίλισσα Ελισάβετ…

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα συναντηθεί με τη βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Βρετανία τον επόμενο μήνα, είπε σήμερα ο Αμερικανός πρέσβης στο Λονδίνο στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky News.
Ο Τραμπ αναμένεται στη Βρετανία στα μέσα Ιουλίου κι ενώ είχε προηγηθεί φημολογία μηνών με επίκεντρο την ημερομηνία της επίσκεψής του στη χώρα.
Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο συνάντησης με τη βασίλισσα, ο πρέσβης των ΗΠΑ Γούντι Τζόνσον απάντησε: «Ναι, θα πρέπει να δει την επικεφαλής του βρετανικού κράτους», προσθέτοντας ότι δεν έχουν οριστικοποιηθεί όλες οι λεπτομέρειες του ταξιδιού του Ρεπουμπλικάνου προέδρου.
«Το να συναντηθεί με την Αυτής Μεγαλειότητα είναι το σημαντικότερο, διότι είναι η αρχηγός (του βρετανικού) κράτους» ανέφερε στο Sky News.
protothema.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌