Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Filled Under:

«ΒΟΜΒΑ»: Η Κρήτη ΔΕΝ είναι πλέον ελληνική…

Η Κρήτη έχει γίνει κέντρο δεκάδων ασκήσεων για τις αεροπορίες των χωρών στην περιοχή μας, με αποτέλεσμα η Σούδα να θεωρείται κρίσιμης σημασίας.
Όπως ενημερωθήκαμε χθες, η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία πραγματοποιεί μια τριήμερη άσκηση στη νοτιοανατολική Μεσόγειο και νότια της Κρήτης με τη συμμετοχή της ελληνικής αεροπορίας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ekriti.gr, η τριήμερη άσκηση της Ισραηλινής Αεροπορίας προβλέπει μεταξύ άλλων την εκτέλεση βολών με πραγματικά πυρά από τα μαχητικά αεροσκάφη F-15 και F-16, αλλά και τα υπερσύγχρονα F-35I που πρόσφατα εντάχθηκαν σε υπηρεσία στο Ισραήλ.
Όμως οι παραχωρήσεις δεν τελειώνουν εδώ. Χθες από τη Σούδα απογειώθηκε ένα μεταγωγικό στρατιωτικό αεροσκάφος της Σαουδικής Αραβίας. Πρόκειται για την αεροπορία που κάνει εγκλήματα πολέμου στην Υεμένη και η χώρα μας τους παραχωρεί χώρο.
Φυσικά δεν χρειάζεται καν να γίνει αναφορά για τις Ηνωμένες Πολιτείες που στην ουσία αυτοί ελέγχουν κι αποφασίζουν ποιοι θα έχουν δικαίωμα να μπουν και ποιοι όχι στη Σούδα… πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌