Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Προανάκριση της ΕΛ.ΑΣ. για το ΚΑΨΙΜΟ της ελληνικής σημαίας στα Εξάρχεια…

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διευκρινίζει ότι δεν υπάρχει αναφορά για κάψιμο της ελληνικής σημαίας το βράδυ της Παρασκευής σε επεισόδια που έγιναν στα Εξάρχεια.
«Σχετικά με φωτογραφία που προβάλλεται σε Μ.Μ.Ε. από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και απεικονίζει καύση σημαίας σε απροσδιόριστο τόπο και χρόνο, ανακοινώνεται ότι για το περιστατικό αυτό καμία ενημέρωση – αναφορά δεν υφίσταται στις αστυνομικές Αρχές από ιδιώτη ή από αστυνομικές δυνάμεις. Για το θέμα αυτό διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο οι αντιεξουσιαστές που συμμετείχαν στα επεισόδια, φέρονται να προχώρησαν σε κάψιμο της ελληνικής σημαίας προκαλώντας παράλληλα τους αστυνομικούς.
Στη φωτογραφία που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ φαίνονται οι αντιεξουσιαστές να κρατούν τη σημαία στην οποία έχουν βάλει φωτιά και να την δείχνουν επιδεικτικά.
newsbomb.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌