Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Filled Under:

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Πολάκη σε Αυτιά! Απίστευτες ύβρεις…

Φαίνεται ότι ο Παύλος Πολάκης ενοχλείται από το είδος της δημοσιογραφίας που κάνει ο Γιώργος Αυτίας, εκείνο της αντικειμενικότητας και της αποκάλυψης κάθε μελανού σημείου της πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση.
Με εκφράσεις πεζοδρομίου, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε στον έγκριτο δημοσιογράφο μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook.
Ο Πολάκης αναδημοσίευσε μια παλαιότερη ανάρτησή του για τον Γιώργο Αυτιά και μια ανάρτηση του left.gr, συμπληρώνοντας:
«Αυτιά, “γίγαντα” της πρωινής ζώνης των περήφανων γηρατειών, πάρε τον Ρωμανιά, ανεβείτε στον Υμηττό και έχετε δυο επιλογές. Ή επιβιβαστείτε στον ιπτάμενο δίσκο του εξωγήινου του Κυριάκου και εξαφανιστείτε για άλλο γαλαξία ή βρείτε ένα καλό γκρεμό και πέστε!!!
Θέλω βρε ξεφτίλισμα της δημοσιογραφίας να δω τι λογαριασμούς θα βγάζεις τώρα στα πινακάκια σου για τις συντάξεις…».
Aντιλαμβανόμαστε όλοι ότι τέτοιουςείδους λεξιλόγιο δεν αρμόζει σε έναν υπουργό-φυσικά τι άλλο να περιμέναμε από τον κο Πολάκη ο οποίος μας έχει συνηθίσει να μην καταλαβαίνει τη διαφορά μεταξύ του… σαλονιού και του λιμανιού.
Ωστόσο, πρόκειται για μια ακραία λεκτική επίθεση προς έναν δημοσιογράφο ο οποίος έχει αποδείξει ότι υπηρετεί πιστά το δημοσιογραφικό του καθήκον και δεν επηρεάζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.
Μάλλον αυτό πείραξε τον κο Πολάκη… πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌