Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Μεγάλη ΝΙΚΗ για τον Τραμπ! Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ τον δικαίωσε ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ…




Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επικύρωσε την απόφαση για απαγόρευση ταξιδιού σε πολίτες ορισμένων ισλαμικών κρατών που είχε αποφασίσει ο πρόεδρος της χώρας, Donald Trump…
δίνοντάς του μια νομική αλλά και πολιτική νίκη στη μεγάλη διαμάχη που είχε ξεκινήσει λίγο αφότου ανέλαβε την προεδρία στις ΗΠΑ.
Η ψηφοφορία που έγινε σήμερα ήταν 5-4 υπέρ του. Το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι ο Trump υπερέβη την εξουσία του και ότι παραβίασε το Σύνταγμα με στόχο τους μουσουλμάνους.
Η απόφαση που είχε προκαλέσει σάλο απαγόρευε την είσοδο στις ΗΠΑ σε ταξιδιώτες από το Ιράν, τη Λιβύη, τη Σομαλία, τη Συρία και την Υεμένη.
Φυσικά αυτή η απόφαση προκάλεσε την οργή των συστημικών ΜΜΕ στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα οποία κάνουν λόγο για μια απόφαση που κάνει τον Trump πανίσχυρο.
Από πλευράς του ο Αμερικανός ηγέτης, έγραψε για την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου μέσω twitter «Ουάου»: πηγη



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌