Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Στο ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ της Ε.Ε. ξανά η Πολωνία! Την κατηγορούν για ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ του κράτους δικαίου…

Οι υπουργοί της Ε.Ε. ξεκίνησαν τις ακροάσεις την Τρίτη σχετικά με τις υποτιθέμενες απειλές κατά του κράτους δικαίου στην Πολωνία.
Η Ε.Ε. κάλεσε τη Βαρσοβία να απομακρυνθεί από τις αμφισβητούμενες δικαστικές μεταρρυθμίσεις, τις οποίες η Ε.Ε. υποστηρίζει ότι θέτει τα πολωνικά δικαστήρια υπό περισσότερο πολιτικό έλεγχο.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή άσκησε ποινική δίωξη κατά της Πολωνίας για την υποτιθέμενη αποδυνάμωση του κράτους δικαίου, την πρώτη φορά που χρησιμοποίησε τη διάταξη.
«Δεν μπορεί να υπάρξουν πολιτικές εκπτώσεις όσον αφορά το κράτος δικαίου», δήλωσε ο Michael Roth, υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων για τη Γερμανία, ο οποίος πραγματοποίησε κοινή παρουσίαση με τη Γαλλία στη συνάντηση.
Θυμίζουμε ότι η Πολωνία με την Ουγγαρία είναι στο στόχαστρο της Ε.Ε. λόγω της στάσης τους στο λαθρομεταναστευτικό, και ψάχνουν κάθε πιθανό τρόπο για να πλήξουν τις κυβερνήσεις τους.
Με πληροφορίες από Russia Today πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌