Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Filled Under:

EKTAKTO! Καταγγελία Ιντζέ: Άνοιξε το 37% των καλπών και το Anadolu μιλά για 85% καταμετρημένες ψήφους…

Ο υποψήφιος πρόεδρος του CHP καταγγέλλει ότι το κρατικό πρακτορείο λέει ψέμματα
Με τα ποσοστά της καταμέτρησης, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, να βρίσκονται στο 80% στις προεδρικές εκλογές, ο «σουλτάνος» βρίσκεται στο 54,25% και ο Μουχαρέμ Ιντζέ ακολουθεί με 29,9%.
Όμως ο υποψήφιος πρόεδρος του CHP καταγγέλλει ότι το κρατικό πρακτορείο λέει ψέμματα:
«Φίλοι μου, συνεργάτες. Φαίνεται ότι το 37% των καλπών ανοίχτηκαν από το YSK από τη στιγμή. Στην τηλεόραση, γίνεται νέα ανακοίνωση ότι το 85% των ψήφων έχει καταμετρηθεί, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο Anadolu. Μην αφήνετε τις κάλπες!

Sandık görevlisi arkadaşlarım; an itibariyle YSK’nın sisteminde sandıkların yüzde 37’si açılmış gözükmektedir. Televizyonlarda ise Anadolu Ajansı kaynaklı sandıkların yüzde 85’inin açıldığı yönünde haberler yapılmakta/sonuç açıklanmaktadır. Sandıkları terk etmeyin!

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌