Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Συνεχίζει τις έρευνες το FBI! Τώρα ζητάει ΣΤΟΙΧΕΙΑ από την Εθνική Τράπεζα για Μελισσανίδη-Aegean…

Ζεστά φαίνεται ότι έχουν πάρει την υπόθεση της Aegean Marine Petroleum οι Αµερικανοί, αφού, µετά την αιφνιδιαστική επίσκεψη στα γραφεία της…
εταιρείας στον Πειραιά, συνεχίζουν µε αµείωτους ρυθµούς τις σχετικές έρευνες, που θα τους οδηγήσουν στους αυτουργούς του σκανδάλου.
Στο πλαίσιο αυτό και σύµφωνα µε απόλυτα διασταυρωµένες πληροφορίες, οι υπηρεσίες του FBI, αυτήν τη φορά, φέρεται να έχουν ζητήσει στοιχεία από την Εθνική Τράπεζα που σχετίζονται µε τα δάνεια (και όχι µόνον) της Aegean, του Μελισσανίδη και των υπολοίπων που συνδέονται µε τις εταιρείες του.
Το γεγονός ότι οι Αµερικανοί εστράφησαν προς την ΕΤΕ µόνο τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρείται. Προφανώς, κάτι θα έχει υποπέσει στην αντίληψή τους.
parapolitika.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌