Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Filled Under:

IΔΟΥ! Ποιοι προωθούν τον εξευτελισμό των ηθών και την καταπάτηση των αξιών στη χώρα μας…

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε το Gay Pride και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος είδαμε να γελοιοποιούνται οι ηθικές αξίες της χώρας μας.
Στο όνομα της «ελευθερίας στη σεξουαλικότητα», οι συμμετέχοντες στις παρελάσεις φαίνεται να παρερμηνεύουν το δικαίωμα στην ελεύθερη βούληση να επιλέγουν τους ερωτικούς τους συντρόφους και προχωρούν σε προκλητικές εμφανίσεις, οι οποίες, τις περισσότερες φορές είναι εξευτελιστικές και προκαλούν το δημόσιο αίσθημα.
Για παράδειγμα, στο Gay Pride στο Σύνταγμα είχαμε την προκλητική εμφάνιση του ακτιβιστή Ιάσονα (Τζέισον-Αντίγονι), γνωστός για τις απόψεις του περί μη υπάρξεως φύλου (βλ. εδώσχετικό θέμα), αλλά και στο Θεσσαλονίκη Pride υπήρχαν αντίστοιχες εμφανίσεις (δείτε εδώυλικό).
Μάλιστα, γίνεται ευτελισμός όχι μόνο των ηθών και των ιερών αξιών της Ελλάδας, αλλά και της ιστορίας μας, αφού στη Θεσσαλονίκη δεν δίστασαν να μας «μοστράρουν» το μήνυμα ότι «η Μακεδονία δεν είναι ελληνική, είναι ομοφυλοφιλική»-σαφή αναφορά στο σκοπιανό ζήτημα.
Εύλογα γεννάται το ερώτημα ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις συγκεντρώσεις και τις χορηγούν.
Μια ματιά στους χορηγούς μας λύνει την απορία: πολυεθνικές, εταιρείες τηλεπικοινωνιών, ΜΜΕ με θεματολογία που προωθεί τη… διαφορετικότητα και φυσικά, η ΕΡΤ.
Ονόματα που –υποτίθεται- ότι προωθούν την ελευθερία επιλογής αλλά στην πραγματικότητα –και όπως φαίνεται και από τον εκτροχιασμό των συγκεκριμένων παρελάσεων- προωθούν τον ανθελληνισμό και την απαξίωση στις βασικές αρχές που διέπουν μια κοινωνία. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌