Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Xαμός στη Βουλή! Η γκάφα της Ένωσης Κεντρώων στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου…

Με την θετική ψήφο των ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εγκρίθηκε επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα για την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής.
Ωστόσο, η ψηφοφορία χαρακτηρίστηκε από την ασυνεννοησία των βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων που οδήγησε τον εισηγητή τους Δημήτρη Καβαδέλλα να ψηφίζει «παρών», αν και η θέση του κόμματος είναι κατά.
Όταν δε ο πρόεδρος της επιτροπής Νίκος Μανιός ζήτησε διευκρινίσεις από τον κ. Καβαδέλλα για το αν το «παρών» αποτελεί έκφραση ψήφου ή αποτελεί δήλωση παρουσίας στην αίθουσα, ο δεύτερος υποστήριξε ότι εκφράζει την ψήφο του κόμματός του.
Η διόρθωση ήρθε λίγα λεπτά αργότερα από τον κ. Μάριο Γεωργιάδη που έσπευσε σχεδόν τρέχοντας στην αίθουσα που συνεδριάζει η επιτροπή για να εξηγήσει «δεν ψηφίζουμε παρών. Καταψηφίζουμε με χέρια και πόδια. Το είπα και χθες. Σήμερα έγινε λάθος από τον συνάδελφο. Δεν υπάρχει παρών».
Το πολυνομοσχέδιο καταψήφισαν επίσης και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.
protothema.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌