Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Filled Under:

ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ κατά του Ράμα: «Με ΑΙΜΑ δεν μπαίνεις στην Ε.Ε.»…

Αυτό που δεν τόλμησαν να πουν στον προκλητικό Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα οι ελλαδίτες πολιτικοί, τόλμησε να πει η Ελένη Θεοχάρους.
Σε σχετικό της tweet χθες, η κ. Θεοχάρους επιτέθηκε στον Αλβανό πρωθυπουργό για τα όσα είπε κατά του Κωνσταντίνου Κατσίφα με μια φράση που είχε πει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής: «Σας γνωρίζω ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, δήλωσε προσφυώς το 1975 πως με αίμα δεν μπαίνεις στην Ε.Ε.».
Δείτε το σχετικό tweet:

Προς @ediramaal Πρωθυπουργό Αλβανίας.: Σας γνωρίζω ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, δήλωσε προσφυώς το 1975 πως “με αίμα δεν μπαίνεις στην ΕΕ”. Ελ. Θεοχάρους, σκιώδης εισηγήτρια ενταξιακών Αλβανίας.

Η κ. Θεοχάρους είχε γράψει και στις 29 Οκτωβρίου το παρακάτω tweet για τον άδικο χαμό του Βορειοηπειρώτη πατριώτη:



src="https://pbs.twimg.com/profile_images/699158131641679872/Ie0oEijT_normal.jpg" style="border-radius: 50%; border: 0px; max-height: 100%; max-width: 100%;" />
Για τον θάνατο του παλληκαριού στην Β. Ήπειρο, η Ελλάς υιοθέτησε την εκδοχή της διεφθαρμένης αλβανικής κυβέρνησης. Αναμένουμε περαιτέρω ενημέρωση για την ηρωική αντιστασιακή πράξη του Κωνσταντίνου .


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌