Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Filled Under:

Έκοψε το π3ος του συζύγου της, το έβαλε στην τσάντα και πήγε στους γονείς της

Απίστευτη εξέλιξη είχε ο καβγάς ενός ζευγαριού στην Ινδία για εξωσυζυγικές σχέσεις. Η 30χρονη σύζυγος και μητέρα 4 παιδιών κατηγορείται ότι έκοψε το π3ος του συζύγου της έπειτα από την έντονη λογομαχία και ενώ εκείνος είχε πέσει για ύπνο.
Το ζευγάρι μετρά 14 χρόνια γάμου, ζούσε όμως χωριστά για σχεδόν έναν χρόνο. Αυτόν τον μήνα επανενώθηκε ύστερα από αίτημα του μεγαλύτερου γιου, ηλικίας 13 ετών.
Οι καβγάδες όμως συνεχίστηκαν, με αντικείμενο τις αλληλοκατηγορίες για εξωσυζυγικές σχέσεις. Το βράδυ της Πέμπτης όμως ο καβγάς έφτασε σε άλλο επίπεδο, όπως γράφουν οι Indian Times. «Μάλωναν μέχρι τα ξημερώματα και εκείνος πήγε τελικά για ύπνο. Γύρω στις 03:00 η γυναίκα πήρε ένα κοφτερό μαχαίρι από την κουζίνα και έκοψε το π3ος του άντρα της. Στη συνέχεια, έφυγε από το σπίτι με το κομμένο π3ος».
Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γείτονες που τον άκουσαν να ουρλιάζει από τον πόνο. Υποβλήθηκε σε επέμβαση και, σύμφωνα με τους γιατρούς, «βρίσκεται εκτός κινδύνου». Η σύζυγος συνελήφθη στον δρόμο για το σπίτι των γονιών της και οι αστυνομικοί πήραν από την τσάντα της το κομμένο π3ος. ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌