Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Filled Under:

Aπειλούν τον Νικόλαο Σακελλαρίου! «Θα καταδικαστείς από λαϊκό δικαστήριο»…

Απειλητική επιστολή έφτασε στο σπίτι του παραιτηθέντα πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νικόλαου Σακελλαρίου. Η επιστολή έφτασε λίγες ημέρες μετά την την επίθεση μελών συλλογικοτήτων, Ρουβίκωνας και άλλων, στο ανώτατο δικαστήριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η επιστολή με απειλητικό περιεχόμενο έφθασε στο σπίτι του παραιτηθέντος Προέδρου, στην οποία διατυπώνονται ευθείες απειλές σε βάρος του ιδίου, ενώ υπάρχουν αναφορές «για καταδίκη του από λαϊκό δικαστήριο».
Η επιστολή αυτή είναι δεύτερη κατά σειρά με απειλές κατά του παραιτηθέντος Προέδρου του ΣτΕ, καθώς απειλητική επιστολή που είχε κινητοποιήσει τις αρχές ασφαλείας είχε σταλεί στον κ. Σακελλαρίου και το περασμένο καλοκαίρι.
Σημειώνεται πως ο Ν. Σακελλαρίου έχει κάνει αίτημα για φρούρηση, αλλά δεν έχει λάβει καμία απάντηση επί αυτού.
Παράλληλα στο ανώτατο δικαστήριο ακόμα είναι εμφανή τα σημάδια της βίαιης επίθεσης που δέχθηκε προ ημερών με μπογιές και σπασίματα στην είσοδο. Για την ανάγκη αύξησης των μέτρων φρούρησης των δικαστικών μεγάρων αλλά και ανώτατων δικαστικών λειτουργών έχουν απευθύνει εκκλήσεις κατά καιρούς δικαστικοί παράγοντες και δικαστικές ενώσεις, χωρίς πάντα να έχουν εισακουστεί.
newsit.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌