Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Filled Under:

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Η Γαλλία αναπτύσσει στρατιωτικές δυνάμεις στα σύνορ

Γαλλικές στρατιωτικές δυνάμεις αναπτύσσονται στα στα σύνορα της Συρίας με το Ιράκ, σύμφωνα μα πηγές που επικαλείται το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, έξι γαλλικές πυροβολαρχίες αναπτύχθηκαν βόρεια του χωριού Baguz στην επαρχία Deir ez-Zor (Ντέιρ αλ Ζορ)και εκτέλεσαν βολές.
Η παρουσία γαλλικών και αμερικανικών στρατευμάτων έχει αυξηθεί στη συγκεκριμένη περιοχή της Συρίας, ειδικά μετά τη μεταφορά του μεγαλύτερου μέρους των τελευταίων από τη βορειοδυτική στη βόρεια και ανατολική Συρία.
Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο, ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν υποσχέθηκε ότι θα υποστηρίξει τις συριακές αντάρτικες δυνάμεις των οποίων ηγούνται οι Κούρδοι πολιτοφύλακες ( YPG). πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌