Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Filled Under:

KATAΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΕΛΛΗΝΑ!Ταπείνωση από την γερμανική αστυνομία στο αεροδρόμιο της Καρλσρούης…

Το καψόνι και η ταλαιπωρία των Ελλήνων στα γερμανικά αεροδρόμια συνεχίζεται μέχρι την τελευταία στιγμή. Παρά το γεγονός ότι έχει παρθεί ήδη απόφαση για κατάργηση των ελέγχων στα γερμανικά αεροδρόμια για πτήσεις από την Ελλάδα που προκαλούσαν ουρές και ταλαιπωρία των επιβατών η κατάσταση παραμένει ίδια.
Αυτό αποδεικνύεται και από την καταγγελία που έκανε στο EleftherosTypos.gr όπου πέρασε τα πάνδεινα στο αεροδρόμιο της Καρλσρούης. Μάλιστα έκανε καταγγελία και στην γερμανική πρεσβεία ζητώντας να προβεί τις κατάλληλες ενέργειες.
Στην καταγγελία του αναφέρει τα εξής:
Κύριοι,
με το παρόν σας αναφέρω ότι εχθές, Πέμπτη, 10.05.2018, ώρα 19.15, στο αεροδρόμιο Karlsruhe/Baden, η γερμανική ομοσπονδιακή αστυνομία δεν επέτρεπε την επιβίβαση στο λεωφορείο που θα μας παραλάμβανε προκειμένου να μας μεταφέρει στο κτήριο παρά μόνο κατόπιν ελέγχου της ταυτότητας και καταγγέλλω την ακολούθως παράνομη μεταφορά μας και αφού έλεγξαν όλες της ταυτότητες, στην εκτός Schengen ζώνη για να ελέγξουν εκ νέου της ταυτότητες μας!
Το όλο καψόνι διήρκεσε περίπου 30 λεπτά. Θα σας παρακαλούσα να προβείτε στις αντίστοιχες ενέργειες σας στις αρμόδιες γερμανικές αρχές. Δε νοείται διπλός έλεγχος διαβατηρίων ο οποίος προφανώς αποσκοπεί σε ταπείνωση και καψόνι. Επίσης εφόσον από 01.04.2018 κατήργησαν τους ελέγχους δεν νοείται να χρησιμοποιείται η εκτός Σένγκεν ζώνη.
Με εκτίμηση
ΥΓ. Η πτήση αφορούσε στην FR 4809 από Αθήνα προς το εν λόγω αεροδρόμιο
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌