Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Αυτά είναι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ για την Ελλάδα! «Τα παιδιά είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός μας» δήλωσε η Πρώτη Κυρία της Πολωνίας…

Είναι φοβερό το πόσο μεγάλη σημασία δίνει η Πολωνία στη νέα γενιά, και το πόσο προσπαθεί η κυβέρνηση να τους δείξει ότι είναι δίπλα της σε ότι χρειαστεί.
Τα παιδιά είναι «ο μεγαλύτερος θησαυρός μας» και «η ελπίδα μας για το μέλλον», δήλωσε η Πρώτη Κυρία της Πολωνίας την περασμένη Παρασκευή, όπου η χώρα γιόρταζε την Ημέρα των Παιδιών.
Η Agata Kornhauser-Duda, δασκάλα στο επάγγελμα, μίλησε στην ανατολική πόλη Biała Podlaska όπου συμμετείχε σε εκδήλωση για την Ημέρα των Παιδιών μαζί με τον Πρόεδρο Andrzej Duda.
Νωρίτερα εκείνη την ημέρα το πολωνικό προεδρικό ζευγάρι εμφανίστηκε σε ένα ειδικό βίντεο-μήνυμα στο Twitter στο οποίο απευθύνθηκε σε νέους Πολωνούς, ευχόμενοι ευτυχία, χαρά και αγάπη.
«Αγαπητά παιδιά, την Ημέρα των Παιδιών, σας ευχόμαστε ό, τι καλύτερο, πολύ διασκέδαση και χαρά», είπε η Πρώτη Κυρία στο μήνυμά της. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌