Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Το σενάριο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ΕΚΛΟΓΕΣ! Κανένα κόμμα ΔΕΝ τολμάει – Είναι γλυκιά η καρέκλα…

Υπάρχει μια κίνηση εν όψει του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας που θα μπορούσαν να κάνουν οι βουλευτές όλων των κομμάτων, όμως κανείς δεν τολμάει αφού η καρέκλα είναι πολύ γλυκιά.
Συγκεκριμένα, θα μπορούσε να παραιτηθεί ο βουλευτής κάποιας περιφέρειας (πχ. Α Αθηνών) και μαζί του και όλοι οι αναπληρωματικοί κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα την διεξαγωγή αναπληρωματικών εκλογών.
Πρακτικά δεν θα άλλαζε κάτι, αν και κανονικά κάτι τέτοιο θα έπρεπε να οδηγήσει και στην παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατία, όμως θα ήταν ένα ισχυρό πολιτικό μήνυμα για τα όσα πάνε να κάνουν τόσο στο Σκοπιανό όσο και σε άλλα σημαντικά θέματα.
Φυσικά μην περιμένετε να γίνει το παραμικρό, ακόμη και οι «υπερπατριώτες» της βουλής σιωπούν προκλητικά στα όσα συμβαίνουν… πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌