Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Filled Under:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Άνδρας κατηγορείται για «ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΙΣΟΥΣ» λόγω φυλλαδίων που μοίραζε κατά της ομοφυλοφιλίας…



Την περασμένη εβδομάδα συνελήφθη ένας Καναδός οδηγός λεωφορείου, χριστιανός, ονόματι Bill Whatcott, για τη διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων «ασφαλούς σεξ» που καταδίκαζαν την ομοφυλοφιλία.
Αυτή την πράξη έκανε σε ένα Gay Pride το 2016 και θεωρήθηκε… «έγκλημα μίσους». Ο 51χρονος κατηγορήθηκε για «επίθεση» εναντίον μιας αναγνωρίσιμης ομάδας, όπως είναι και η ομοφυλοφιλική κοινότητα».
Πλέον αντιμετωπίζει μέχρι δύο χρόνια στη φυλακή και σύμφωνα με δελτίο τύπου της αστυνομικής υπηρεσίας του Τορόντο, ο Whatcott συνελήφθη στο Calgary στις 22 Ιουνίου μετά από έρευνα για «Έγκλημα μίσους».
Η αστυνομική υπηρεσία του Τορόντο προφανώς έλαβε καταγγελίες σχετικά με το «αντι-γκέι υλικό» και ξεκίνησε μια έρευνα, όλως περιέργως, περίπου δύο χρόνια αργότερα.
Με πληροφορίες από Daily Wire πηγη


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌