Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Filled Under:

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Βερολίνο! ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ σε κεντρικό καθεδρικό ναό – Υπάρχουν τραυματίες…


Ένας αστυνομικός άνοιξε πυρ εντός ενός καθεδρικού ναού στο Βερολίνου πριν από λίγο, αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το Russia Today ο αστυνομικός πυροβόλησε έναν άνδρα στα πόδια ο οποίος ήταν αφηνιασμένος, . Το περιστατικό επιβεβαίωσε η αστυνομία του Βερολίνου:

Am Berliner Dom in haben unsere Kolleg. kurz nach 16 Uhr auf einen randalierenden Mann geschossen. Er wurde an den Beinen verletzt. Die 3. des ist auf der Anfahrt und übernimmt die Ermittlungen. vermeiden Sie Spekulationen - Infos folgen hier.
^yt

Το τι ακριβώς συνέβη στο περιστατικό είναι ακόμη ασαφές, πάντως τουλάχιστον δύο άτομα έχουν τραυματιστεί (ένας εκ των οποίων είναι και αστυνομικός) και στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα.


Πλάνα που αναρτήθηκαν στο Twitter δείχνουν ένοπλους αστυνομικούς που προσεγγίζουν την περιοχή γύρω από τον καθεδρικό ναό, που είναι ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά αξιοθέατα της γερμανικής πρωτεύουσας.
Ο άνθρωπος προκάλεσε πανικό στους επισκέπτες καθώς περπατούσε γύρω από το κτίριο, κρατώντας ένα μαχαίρι, ανέφερε η Die Welt. Σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο η αστυνομική περιπολία.
Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ το περιστατικό δεν συνδέεται με τρομοκρατία.
Με πληροφορίες από Russia Today πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌