Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Οι ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις του Α. Τσίπρα που πέρασαν απαρατήρητες: «ΕΥΤΥΧΩΣ οι μετανάστες δεν θα γυρίζουν στην Αφρική»…

Μια απίστευτη δήλωση, η οποία δεν αναλύθηκε επαρκώς, έκανε χθες σε συνέντευξη τύπου ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος τη νέα κατάπτυστη συμφωνία για το ματαναστευτικό.
Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως «Αποφύγαμε μια σειρά κινδύνων που θα είχαν εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις για το μέλλον μας και την ταυτότητά μας. Ο κίνδυνος που αποφεύχθηκε ήταν στο ζήτημα των πρωτογενών ροών στην κεντρική Μεσόγειο να προκριθεί μια απόφαση που θα ανέφερε ρητά την επαναπροώθηση στην Αφρική, σε κλειστά κέντρα, όσων επιχειρούν να εισέλθουν στην Ευρώπη».
Τί είπε στην ουσία ο Αλέξης Τσίπρας; Ότι είναι υπερήφανος που δεν θα γίνει επαναπροώθηση λαθρομεταναστών στην Αφρική. Μάλιστα τόνισε ότι είναι χαρούμενος που η λογική της παγκοσμιοποίησης επικράτησε.
Είπε αναφορικά με αυτό: «Η Ελλάδα έθεσε στην πρώτη γραμμή τις αξίες της αλληλεγγύης και της συνευθύνης, του ανθρωπισμού, που αποτελούν, ή θα έπρεπε να αποτελούν, το θεμέλιο της Ευρώπης».
Όχι μόνο θα φέρει από τη Γερμανία χιλιάδες λαθρομετανάστες, αλλά είναι και υπερήφανος γι’ αυτό στο όνομα της αλληλεγγύης. Ή είναι εντελώς επικίνδυνος ή απλώς δέχτηκε τα πάντα ως υποτακτικός και προσπαθεί να μας κοροϊδέψει…r πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌