Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Filled Under:

EKTAKTO! Εμπλοκή στο Σκοπιανό…


Εμπλοκή φαίνεται να υπάρχει στη συμφωνία για το Σκοπιανό, καθώς  κυβερνητικός αξιωματούχος αποκαλύπτει ότι τα Σκόπια δεν είναι έτοιμα ακόμα να πράξουν τα συμφωνηθέντα.
«Η πλευρά της ΠΓΔΜ από ό,τι φαίνεται δεν είναι ακόμη έτοιμη να ανταποκριθεί στα όσα συμφωνήθηκαν στις Βρυξέλλες ανάμεσα στους δύο υπουργούς Εξωτερικών. Συνεπώς, η πιθανότητα συμφωνίας εντός των επόμενων ημερών φαίνεται πως απομακρύνεται. Πιθανότατα να απομακρύνεται και η τηλεφωνική επικοινωνία των δύο πρωθυπουργών», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Να σημειωθεί ότι στα Σκόπια υπάρχουν έντονες αντιδράσεις, ειδικά μετά την παρέμβαση του προέδρου της χώρας Γκεόργκι Ιβανόφ.
Ο σκοπιανός πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ, λόγω των αντιδράσεων στο εσωτερικό άλλαξε τις τελευταίες ώρες στάση και όλα δείχνουν ότι υπάρχει πισωγύρισμα στη διαπραγμάτευση.πηγη


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌