Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Filled Under:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΣΕΙΣΜΟΣ» από πρώην ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ: «O ISIS είχε βάλει στόχο ΠΥΡΗΝΙΚΟ αντιδραστήρα στη Γαλλία»…

Ο Jonathan Geffroy ο οποίος είναι πρώην μαχητής του ISIS και συνεργάζεται τώρα με τις γαλλικές αρχές, αποκάλυψε, σύμφωνα με την εφημερίδα L’express, πράγματα που προκαλούν τρόμο για την ασφάλεια της Ευρώπης.
Ο Jonathan G. πέρασε δύο χρόνια σε Ιράκ Συρία προτού τις καταλάβει στις αρχές του 2017 ο ελεύθερος Συριακός Στρατός. Ο 35χρονος πρώην τζιχαντιστής συνεργάστηκε με τους «βασιλιάδες προπαγανδιστές» του «Clain Brothers», οι οποίοι ανέλαβαν την ευθύνη για τις επιθέσεις του Παρισιού.
Όταν ρωτήθηκε από τις αρχές για τη βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, λέει ότι «δεν είχαν προετοιμαστεί» αλλά ήταν μια απάντηση στη σύλληψη του δράστη του Παρισιού Salah Abdeslam, ο οποίος είχε σχεδιάσει την επίθεση στο θέατρο Bataclan.
«Ο Othman (σ.σ. εννοεί τον τζιχαντιστή Jean-Michel Clain, ο οποίος αυτοαποκαλούταν “Abu Othman”) μου είπε ότι, προσπαθώντας να αποφύγουν τη σύλληψη όλων, στόχευσαν το αεροδρόμιο του Zaventem στις Βρυξέλλες, αλλά ο αρχικός στόχος ήταν ένας γαλλικός πυρηνικός σταθμός ηλεκτροπαραγωγής. Σχεδίαζαν να οδηγήσουν μέχρι εκεί και να ανατινάξουν τα αυτοκίνητά τους», αναφέρει ο Jonathan.
Πρόκειται για μια επίθεση η οποία εάν πραγματοποιούταν θα προκαλούσε τρόμο σε όλη την Ευρώπη. Πιθανότατα δεν θα προκαλούσαν κάποια ζημιά στον πυρηνικό σταθμό (τα μέτρα ασφαλείας είναι πολύ υψηλά), όμως και μόνο η επίθεση θα προκαλούσε πανικό στους λαούς της Δύσεως. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌