Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας (ξανά) καλεί τις ΗΠΑ να ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ απ’ το Tanf…

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας κάλεσε τις αμερικανικές δυνάμεις να εγκαταλείψουν την περιοχή Tanf, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για τα νότια εδάφη της χώρας.
Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών της Συρίας Walid Muallem δήλωσε: «Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη διαπραγματεύσεις για το νότιο μέτωπο […] Ο δείκτης πίεσης θα είναι η αποχώρηση των ΗΠΑ από το έδαφός μας στην Eth-Tanf».
Τόνισε επίσης ότι δεν θα εφαρμοστεί κάποια συμφωνία για τα νότια της χώρας «μέχρι να αποσύρουν οι ΗΠΑ τις δυνάμεις τους από τη βάση στο Et-Tanf».
Τις προηγούμενες ημέρες, ο ηγέτης της Συρίας Μπασάρ Άσαντ σε συνέντευξη στο RT δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να αποχωρήσουν από το έδαφος της Συρίας.
Με πληροφορίες από Russia Today πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌