Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Ο Τραμπ ανακοίνωσε μέσω Twitter σημαντική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία…

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Salman bin Abdul-Aziz Al Saud συμφώνησε με την πρόταση αύξησης της παραγωγής πετρελαίου στα 2 εκατομμύρια βαρέλια.
Έγραψε ο Αμερικανός στο Twitter: «Μόλις μίλησα με τον βασιλιά Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας και του εξήγησα ότι λόγω των ταραχών και παραβιάσεων στο Ιράν και τη Βενεζουέλα, ζητώ από τη Σαουδική Αραβία να αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου, πιθανώς μέχρι και δύο εκατομμύρια βαρέλια για να αντισταθμίσει τη διαφορά! Συμφώνησε!».



Just spoke to King Salman of Saudi Arabia and explained to him that, because of the turmoil & disfunction in Iran and Venezuela, I am asking that Saudi Arabia increase oil production, maybe up to 2,000,000 barrels, to make up the difference...Prices to high! He has agreed!

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι η υπουργική επιτροπή παρακολούθησης του OPEC + συνέστησε να εξεταστεί η αύξηση της παραγωγής πετρελαίου στο πλαίσιο της συμφωνίας της Βιέννης κατά 1 εκατ. βαρέλια ημερησίως.
Με πληροφορίες από Russia Today πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌