Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Filled Under:

ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ! ΜΚΟ εκπαιδεύει «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: «Παραπλανήστε τις αρχές και πάρτε ΑΣΥΛΟ»…

Σε μια ομολογία προχώρησαν οι ακτιβιστές μιας Μη Κυβερνητικής Οργανώσεως, οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι βοηθάνε λαθροεισβολείς-πρόσφυγες για να περνάνε στην Ευρώπη.
Συγκεκριμένα, η Καναδή ακτιβίστρια Λορίν Σάουθερν αποκάλυψε μια ΜΚΟ η οποία βοήθησε έως και 15.000 μετανάστες να περάσουν τα ελληνικά σύνορα και άλλους 2.500 να περάσουν σε άλλες χώρες.
Στην καταγεγραμμένη συνομιλία περιράφεται το πως η ΜΚΟ εκπαιδεύει τους λαθροεισβολείς ώστε να ξεγελούν τους αρμοδίους. «Τους είπα, χρειάζεται υποκριτική, χρειάζεται ηθοποιία για να περάσουν, πρέπει να παίξουν όπως στο θέατρο» είπε μεταξύ άλλων.
Η εν λόγω ΜΚΟ συστάθηκε το 2016 και βοήθησε χιλάδες λαθρομετανάστες να περάσουν τα ελληνικά σύνορα. Είναι από τις εκατοντάδες ΜΚΟ που θα έπρεπε οι ελληνικές αρχές να πετάξουν έξω από τη χώρα…πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌