Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Filled Under:

Κιλκίς: Καλλιεργούσε κάνναβη σε υφασμάτινη…..


Οι αστυνομικοί εντόπισαν την κάνναβη με τη βοήθεια σκύλου ανιχνευτή
Με σκύλο ανιχνευτή που δανείστηκαν από την Ασφάλεια Σερρών, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών από το Κιλκίς έφτασαν ως μια περιοχή της Θεσσαλονίκης για να συλλάβουν ένα νεαρό με πλούσια παραγωγή από τη φυτεία υδροπονικής κάνναβης που καλλιεργούσε σε… ντουλάπα!
Σε ένα από τα δυο σπίτια του 27χρονου Έλληνα, ο εκπαιδευμένος σκύλος πήγε κατευθείαν στην υφασμάτινη ντουλάπα όπου ήταν τοποθετημένος ο εξοπλισμός για την υδροπονική καλλιέργεια με ανακλαστήρες λαμπτήρων και ανεμιστήρα, στον οποίο καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες 15 νεαρά δενδρύλλια κάνναβης ύψους 10 εκατοστών.
Στο δεύτερο σπίτι, ο τετράποδος αστυνομικός ξετρύπωσε δέκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δυο κιλών και 637 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και κομμάτια νάιλον για τη συσκευασία ναρκωτικών. Οι άνδρες της Δίωξης κατέσχεσαν επιπλέον ένα όχημα που χρησιμοποιούσε ο 27χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.
*** Δύο 46χρονοι Έλληνες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Μεσολογγίου σε χωριό των Οινιάδων, όταν υποβλήθηκαν σε σωματική έρευνα και στην κατοχή τους βρέθηκαν συσκευασίες με συνολικά 4,4 γραμμάρια ηρωίνης. Οι δύο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌